CRO A PORTER duality Vam predstavlja: ANAMARIJA ASANOVIĆ

6
CRO A PORTER duality Vam predstavlja;ANAMARIJA ASANOVIĆ – WELCOME TO SAINT TROPEZ,Ornela Vištica

Zasigurno jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je svima omiljeno godišnje doba – ljeto. I upravo kada Vam netko u istoj rečenici spomene ljeto i modu vaša asocijacija uvijek je nezaobilazna ljetna destinacija Saint Tropez. To mondeno mjesto  sinonim je za jedinstveni modni doživljaj u kojem caruju raskoš i bogatstvo za kojeg vrijedi modni autoritet više je uvijek više.

Upravo u toj ljetnoj destinaciji mlada dizajnerica Anamarija Asanović  pronašla je inspiraciju za svoju novu proljeće/ljeto 2012. kolekciju naziva WELCOME TO SAINT TROPEZ.

Nikada ne odustajući od svog modnog principa ženstvenost je i ovaj bit stavljena u prvi plan.  Izrazito zaigrana kolekcija, namijenjena je svim modnim trendsetericama koje se ne boji biti ono što jesu, one koje uživaju u životu, vole zabavu i slobodnog su duha. Žena je to koja voli lijepo, koji svijet oko sebe doživljava hedonistički i prepušta se čistom užitku. Ona se nikome ne pravda, ona je predstavnica životnog stila „bogati i slavni“.

Pomalo drska i bezobrazna a opet jednostavna i romantična Anamarija postigla je pravi ženski balans. Morski šik i slobodni duh Sanit Tropeza postignute je dojmom lepršavosti i bogatom i raskošnom upotrebom materijala žoržet. Materijali s printovima, aplikacijama i našivenim dodacima čine kolekciju pravom modnom bajkom koju bi svaka žena zasigurno poželjela u svome ormaru.

Anamarija stvara Saint Tropez tvornicu snova i svima dopušta da slijede svoje snove koliko daleki oni bili.

Svaka kampanja dizajnerice Anamarija Asanović uvijek izazove veliku pažnju javnosti. Izuzetak nije ni ova kada se u glavnoj ulozi „it djevojke“ iz Saint Tropeza našla mlada glumica i zvijezda Larinog izbora Ornela Vištica.

Kampanja: Anamarija Asanović – WELCOME TO SAINT TROPEZ

Proljeće/Ljeto – 2012.

Šminka: Saša Joković

Frizura: Salon RUŽA INSTITUT KERASTASE

Fotograf: Marko Grubišić

Model: Ornela Vištica

Revija Anamarija Asanović na rasporedu je drugog dana Cro A Portera, 22. ožujka 2012. u prostoru Westgate Shopping City.

CRO A PORTER duality

21. – 24. ožujka 2012.

Kuća za ljude i umjetnost – LAUBA & WESTAGE Shopping City