ELFS hulahopke – Vaše najbolje oružje u zavođenju!

9
ELFS hulahopke 4

Odavno je poznato da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti i erotičnosti. Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjem looku. I kod hulahopki postoje modni trendovi  koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o  godišnjem dobu, no ipak Vaš način modnog izražavanja je najvažniji.

Modni dvojac ELFS upravo je u ženskim hulahopkama pronašao novo područje modnog istraživanja.

Svojim prepoznatljivim printom u obliku zvjezdica i prepoznatljivog ELFS logga ELFS su dizajnirali hulahopke kao sastavni dio svoje recentne „Mafia Lady“ kolekcije. Hulahopke ukrašene printom pištolja odmah po svom pojavljivanju postale su apsolutni „must have“.

Hulahopke od 18 dena, dolaze u pakiranju od 3 komada, a na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i elfs loga s čipkanom podvezicom i pištoljem.

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o Vama. ELFS hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji su  ih smatrali fetišom i svetinjom.

Dopustite da Vam ELFS hulahopke iscrtaju Vašu nogu, budite svjesne u odabiru koji je nužan. Sve je bitno i sve je slika o Vama, stoga budite drugačiji svojim stilom i odaberite ELFS hulahopke.

„Moramo priznati da je dizajniranje hulahopki bio pravi modni izazov. Napraviti estetski lijepe, udobne i odvažnije hulahopke bio je zabavan proces kojem smo nadamo se uspješno završili. Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice. Drago nam je da smo i ovim dizajnom proširili svoje modno djelovanje i da će naše hulahopke uveseliti mnoge gradove i ulice.“  izjavio je modni dvojac ELFS.

Modeli – Lidija Lešić, Lana Petanić i Luna Valas

Make up – Simona Antonović

Hair – Salon Ruža INSTITUT KERASTASE

Fotograf – Goran Matijašec