Predbilježite se na naš RSS feed

Novi trendovi predstavljeni na Beauty & Lifestyle showuKategorija : Moda

 

Tisuće posjetitelja ovog je vikenda u zagrebačkoj Areni imalo je prilike upoznati se s najnovijim trendovima iz područja ljepote. Stručnjaci vodećih svjetskih frizerskih brendova predstavili su nove tehnike i trendove, održani su i brojni stručni seminari.

Zagreb, 25. rujna 2011. – Ovogodišnji Beauty&Lifestyle show opravdao je epitet najboljeg i najvećeg regionalnog sajma ljepote. Tisuće posjetitelja u dva su dana imali prilike vidjeti predstavljanja vodećih svjetskih frizerskih brendova kao što su Toni&Guy, Schwarzkopf koji su predstavili Ivana Marušić i Kristijan Petek, Shiseido, Kevin Murphy, Sarajevo Hair Show koji je svojim nastupom punu dvoranu ostavio bez daha, te domaćih Cro Hair Show i Studio Mila, natjecanje u make up-u, natjecanje u izradi noktiju, i dr.

«U modi su svijetle boje poput crvene, pastelne boje poput ružičaste – upravo ove boje ljudi jako koriste kako bi ofarbali slojevito ili samo vrhove kose. Svaki dobar frizer prvo će se detaljno upoznati sa kosom i njenom strukturom i radit će u skladu s tim a na protiv toga. Jedan od regularnih savjeta koji bi dao svim ženama je redovito podrezivanje vrhova kose svakih 6-8 tjedana.» – savjetovao je prisutne Richard Mannah stručnjak iz britanskog frizerskog brenda Toni&Guy.

Hrvatska umjetnica u kreiranju frizura Mila Višnjić na ovogodišnjem je sajmu obilježila 35 godina uspješne karijere. U Hrvatskoj ali i regiji dugi niz godina pomiče granice i uvodi nove trendove. Upravo je revija Studia Mila bila veliko finale ovogodišnjeg Beauty&Lifestyle show-a.

«Presretna sam što sam upravo na Beauty&Lifestyle show-u obilježila 35 godina rada. Večeras smo zagrebačkoj publici i svim posjetitlejima predstavili nove trendove koji nas očekuju u idućim mjesecima. Hvala svima koji su ovaj dugi niz godina uz nas.» – izjavila je Mila Višnjić nakon održane revije.

Beauty&Lifestyle show posjetilie su i brojne osobe iz društvenog života Hrvstke a među njima i Josipa Lisac, gradonačelnik Milan Bandić, Kristina Bradač, Neven Ciganović, Ivana Kindl i Vlatka Pokos, Jacques Houdek, Danijela i Ela Dvornik, glumice iz serije Larin izbor – Doris Pinčić i Jagoda Kumrić, i brojni drugi.

Na sajmu su održane i brojne prezentacije i stručni seminari, a želja je organizatora da ova manifestacija postane jedan od vodećih projekata u Zagrebu kada su ljepota i zdravlje u idućim godinama.

www.bl-show.com

Komentiraj


(Spamcheck Enabled)