Sto najljepših djevojaka iz regije na Gentlemans’s Choice partyu u Mansionu

40
Gentlemans's Choice - Jelena Milosavljević

Najveći regionalni projekt kad je ženska ljepota u pitanju Gentlemans’s Choice velikim glamuroznim partyem predstavit će se hrvatskoj javnosti.

Zagreb, 26. lipnja 2011. – Regionalni projekt Gentlemans’s Choice koji je putem društvene mreže Facebook uspio okupiti desetke tisuća članova, 14. će se listopada glamuroznim partyem predstaviti u zagrebačkom klubu MANSION. Sto najljepših djevojaka iz regije po prvi će se puta predstaviti hravtskim medijima i javnosti. Krajem 2011. Gentlemans’s Choice izabrat će 25 najljepših djevojaka za ovu godinu kojima će upravo činjenica da su u odabranom društvu najljepših djevojaka regije širom otvoriti vrata svijeta mode, filma i glamura.

Zahvaljujući neobičnoj ideji i izvrsnoj realizaciji, Gentlemans’s Choice je postao jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih online brendova na području cijele jugoistočne Europe. Po prvi je puta jedan brend uspio okupiti rame uz rame veliki broj ljepotica od profesionalnih modela i manekenki do poptpunih amaterki.

U razdoblju od samo godinu dana brend je pridobio vjernu publiku koja svakodnevno prati novosti i aktivno sudjeluje u izboru 25 naljepših djevojaka za narednu godinu, no kako brend ne bi bio samo virtualna stvarnost, djevojke također aktivno sudjeluju na način da se predstavljaju, upoznaju i odgovaraju na pitanja svojim brojnim obožavateljima.

U vrlo kratkom roku, biti dijelom Gentlemans’s Choice brojnim je djevojkama iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo stvar prestiža, te GC svakodnevno zaprima velik broj prijava, no samo naljepše ulaze.

U GC 2010. imali smo prilike upoznati se s odabranih 25 izuzetno privlačnih djevojaka kojima su titule pobjednica dali upravo posjetioci ove internet stranice. Najviše lajkova između ostalih, dobile su danas vrlo uspješne Mia Franić, Aleksandra Čović, Milica Jelić, Marija Grujić i Nina Seničar.

Povodom sve većeg uspjeha Gentlemans’s Choice po prvi će se puta glamuroznim partyem predstaviti svim obožavateljima, javnosti i medijima iz regije velikim partyem u zagrebačkom klubu MANSION.

http://www.facebook.com/genschoice //  www.mansion.hr