Poznati na ILLAMASQUA make up školi

13
Poznati na ILLAMASQUA make up školi,ILLAMASQUA MAKE UP ŠKOLA

Illamasqua, britanski brand koji je svojom prisutnošću promijenio svjetsku i hrvatsku make-up scenu  inzistirajući na prihvaćanju različitosti i posebnosti.

Koristeći širok spektar prekrasnih boja Illamasqua je vrlo brzo postala nezaobilazan i must – have brand mnogobrojnih kozmetičkih torbica.

Illamasqua je razvijana od strane profesionalnih  vizažista i make-up stručnjaka, prigrljena od svih – alternativnih kultura do visoke mode. Proizvedena pod jedinstvenim britanskim brandom, a namijenjena svim zaljubljenicima u make-up i umjetnost izražavanja vlastite osobnosti.

U svojem kratkom ali intezivnom djelovanju na području kozmetike stručnjaci iz Illamasque shvatili su da samo šminka nije dovoljna kako bi se zadovoljio apetit svih onih koji u svijetu ovog branda traže svoj alter ego.

Upravo iz tog razloga odlučili su predstaviti Illamasqua make-up školu namjenjenu svim istinskim zaljubljenicima u šminku, bez obzira na prethodno znanje i vještine.

Master u profesionalnom make-upu, Usavršavanje make-upa očiju, Eksperimentalna radionica boja, Noćna diva i Ljepota zrelih godina, tečajevi su koji osim što će uzdići Vaše vještine na nove razine znanja, pružiti će vam čvrste temelje za izgradnju samopouzdanja i ovladavanje osnovnim i kreativnim tehnikama šminkanja.

Tijekom cijelog tečaja profesionalni vizažisti na čelu s voditeljicom make-up škole Marijanom Gluić biti će uz polaznike kao savjetnici koji će svojim mentorstvom razvijati kreativnost polaznika korak po korak.

Voditeljica make up škole Marijana Gluić završivši prestižni Davon institut (Royal British Academy) u Londonu za  televizijski make-up kazalište i film dokazala se kao jedna od doajena šminke u Hrvatskoj.

Njeni radovi krase naslovnice prvih brojeva Storyja, Playboya, te svih magazina i časopisa u regiji.

Svoje umijeće pokazala je i na mnogobrojnim revijama prestižnih svjetskih i domaćih dizajnera kao što su: Cavalli, Versace, Missoni, Escada, Uggs, Linea, Hippy Garden, Ivica Skoko, Xenia, ULUPUH, Ivana Popović…

Uz svu potrebnu stručnu pomoć polaznici make up škole će bez straha ostaviti sve svoje predrasude pred vratima i izazvati običnost blještavom mješavinom boja.

Make up školu predstavila je i naša poznata vizažistica Simona Antonović koja je osmisila tri proljetna looka koristeći novu proljeće/ljeto Human Fundamentalism kolekciju.

Svoja znanja i vještine Simona će prenijeti polaznicima škole kao gost predavač na pojedinim tečajevima.